fbpx

Ventoniemi Private

Ventoniemi Private hoitaa tärkeimpien tilaisuuksiesi kuljetustarpeet korkeimmalla tasolla

Ventoniemi Private on konsepti, joka on luotu vastaamaan kaikkein korkeimpiin laatuvaatimuksiin. Tarjoamme yksilöllisen huipputason kokemuksen, joka ylittää odotuksesi. Premium- tason asiakaspalvelu ja ajoneuvokalustomme on käytettävissäsi ja aina valmiina viemään sinut, ryhmäsi tai asiakkaasi minne ikinä haluatkin – tyylillä.

Pyydä tarjous

Ylellisyys on erikoisuutemme. Olitpa sitten viihdyttämässä asiakkaita tai matkoilla yritysryhmän kanssa, charter-palvelumme räätälöidään vastaamaan kaikkia tarpeitasi.

Huippuvarusteltu kalustomme koostuu uudenkarheista korkean tason ajoneuvoista, jotka ovat ylläpidetty huolellisesti ja huollettu säännöllisesti. Ajoneuvot ovat varustettu korkeimman tason mukavuuksilla. Kalustomme on suunniteltu tekemään matkastasi mahdollisimman mukavan ja tarpeen mukaan myös tuottavan; tilavat ja käytännölliset sisätilat mahdollistavat kokoustamisen, ja tarjolla on mm. huippuluokan äänijärjestelmät ja huippunopea Wi-Fi-verkko.

Tutustu kalustoon

Huippulaadukkaan matkakokemuksen viimeistelee ammattitaitoiset, koulutetut ja palvelualttiit kuljettajamme

Ventoniemi Privaten ammattilaistiimi varmistaa, että saavut määränpäähäsi turvallisesti ja ajoissa. Palvelualtis ja tarpeen tullen myös huomaamaton kuljettajamme huolehtii matkan varrella kuljetettavien tarpeista. “Pelisilmälläkin” varustetut kuljettajamme auttavat asiassa kuin asiassa; matkatavaroiden kantamisen avustamisesta kaupungin parhaiden ravintoloiden suosittelemiseen. Olemme ylpeitä siitä, että Ventoniemi Private- konseptin kuljettajat ovat alansa huippuammattilaisia.

Tarjoamme ylivertaista joustavuutta aikataulujen suunnittelussa ja 24/7 saatavuuden vaativimpienkin matkareittien mukaan

Ymmärrämme, että aika on rahaa. Premium-palvelumme ansiosta sinun ei koskaan tarvitse huolehtia liikenteestä, pysäköinnistä tai muusta kuljetukseen liittyvästä logistiikasta – omaksumme vastuun palvelun suunnittelusta ja annamme tarvittaessa asiakkaille ja matkustajille tärkeitä tietoja ennakoivalla otteella. Alan vuosikymmenten kokemuksemme ansiosta voit aina luottaa meihin. Sujuva kommunikaatio, perusteellinen suunnittelu ja kokemuksemme myötä tuleva ennakointi takaa sujuvan palvelun.

Suunnitellaan yhdessä paras mahdollinen kuljetusratkaisu tarpeisiisi

Jos etsit ensiluokkaista charter-palvelua, olet oikeassa paikassa. Sitoutumisemme huippuosaamiseen ja huomiomme yksityiskohtiin tekevät meistä parhaan vaihtoehdon korkean profiilin asiakkaiden kuljetuspalveluun. Ota yhteyttä jo tänään, ja suunnitellaan tarpeisiisi räätälöity palvelukokonaisuus.

Tarjouspyyntölomake

Kalustomme