fbpx

Urheiluseurojen kuljetukset

Samat hinnat läpi vuoden. Nopea ja vaivaton palvelu. Äärimmäistä joustavuutta ja ketteryyttä.

Kauttamme hoituvat monipuolisesti erilaiset joukkue- ja pelimatkat. Kuljetamme urheilujoukkueet ja -seurat kilpailukykyiseen hintaan vuoden ympäri vuosikausien kokemuksella. Toimimme suuren yrityksen mahdollisuuksilla, mutta perheyrityksen vastuulla ja joustavuudella.

Vahvista asiakkaasi matka jo tänään – luota huippunopeaan reagointiimme!

Asiakkaiden palvelun hoidamme nopeasti ja ystävällisesti. Huippunopean reagointimme ansiosta järjestelyt sujuvat mutkattomasti ja autamme tarvittaessa matkan aikatauluttamisessa, jotta perille päästään turvallisesti ja ajallaan. Toimivat prosessit mahdollistavat nopeat vastaukset ja sujuvan asioinnin kanssamme.

Tutustu

Yksi yli muiden: luotettavuus. Kumppaninamme nukut yösi rauhassa.

Ventoniemi Oy on toiminut jo vuodesta 1928 ja tuottaa nykyään linja- ja tilausajoliikenteen henkilökuljetuspalveluja sekä linjaliikenteeseen liittyvää rahdin kuljetusta. Vuosikymmenten ajan erilaiset urheiluun liittyvät kuljetukset ovat olleet yksi pääryhmistämme ja näin ollen meillä on laaja ymmärrys matkojen vaatimuksista, joihin voimme vastata. Perheyrityksenä meille on tärkeää tehdä asiat kunnolla ja näin ollen kumppaninamme voi luottaa siihen, että matka sujuu järjestämisestä aina laskutukseen asti ongelmitta.

Tutustu yritykseen

Mitä vaativampi kokonaisuus, sitä paremmin suoriudumme

Vaativatkaan kuljetukset eivät tuota meille haasteita. Suoriudumme erilaisista kuljetuskokonaisuuksista mukautumiskykymme ansiosta vaivattomasti ja pystymme vastaamaan erilaisiin kuljetustarpeisiin asiakkaidemme toiveiden mukaan. Tarvittaessa tarjoamme apua matkaan liittyvissä järjestelyissä ja kysymyksissä, jotta voimme huomioida erilaiset tarpeet ja mahdollistaa onnistuneen matkan.

Ota yhteyttä

Löydetään yhdessä paras mahdollinen kuljetusratkaisu!

Varaa aika tarvekartoitukselle, niin selvitetään yhdessä tarpeisiinne sopivin kuljetusratkaisu. Ventoniemi Oy palvelee teitä aina ammattitaidolla, laadukkaalla ja toimivalla kalustolla sekä erilaiset kuljetustarpeet huomioon ottaen.