fbpx

Tilausasiakkaat – Sopimusajot

Samat hinnat läpi vuoden. Nopea ja vaivaton palvelu. Äärimmäistä joustavuutta ja ketteryyttä.

Kauttamme hoituvat monipuolisesti erilaiset kuljetuspalvelut tilausasiakkaille. Asiakkuus kanssamme takaa kilpailukykyiset hinnat vuoden ympäri, sujuvan palvelun sekä luotettavan ja turvallisen kumppanin, joka pyrkii toimimaan kuljetusratkaisuiden suunnannäyttäjänä.

Vahvista asiakkaasi matka jo tänään – luota huippunopeaan reagointiimme!

Asiakkaiden palvelun hoidamme nopeasti ja ystävällisesti. Huippunopean reagointimme ansiosta järjestelyt sujuvat mutkattomasti eikä vastausta tarvitse odotella. Toimivat prosessit mahdollistavat nopeat vastaukset ja sujuvan asioinnin kanssamme. Erilaisia asiakasryhmiä varten meiltä löytyy monipuolisesti kalustoa, josta löytyy kaikkiin tarpeisiin sopiva kulkuneuvo.

Tutustu kalustoon

Yksi yli muiden: luotettavuus. Kumppaninamme nukut yösi rauhassa.

Ventoniemi Oy on toiminut jo vuodesta 1928 ja tuottaa nykyään linja- ja tilausajoliikenteen henkilökuljetuspalveluja sekä linjaliikenteeseen liittyvää rahdin kuljetusta. Meillä on vuosikymmenten kokemus erilaisista kuljetuksista ja niiden organisoinnista. Perheyrityksenä meille on tärkeää tehdä asiat kunnolla ja näin ollen kumppaninamme voi luottaa siihen, että matka sujuu järjestämisestä aina laskutukseen asti ongelmitta.

Tutustu yritykseen

Mitä vaativampi kokonaisuus, sitä paremmin suoriudumme

Vaativatkaan kuljetukset eivät tuota meille haasteita. Suoriudumme erilaisista kuljetuskokonaisuuksista mukautumiskykymme ansiosta vaivattomasti ja pystymme vastaamaan erilaisiin kuljetustarpeisiin asiakkaidemme toiveiden mukaan. Kuljetuskokonaisuuksien suunnittelussa huomioimme asiakkaan, yhteiskunnan ja ympäristön tarpeet.

Pyydä tarjous

Löydetään yhdessä paras mahdollinen kuljetusratkaisu!

Varaa aika tarvekartoitukselle, niin selvitetään yhdessä tarpeisiinne sopivin kuljetusratkaisu. Ventoniemi Oy palvelee teitä aina ammattitaidolla, laadukkaalla ja toimivalla kalustolla sekä erilaiset kuljetustarpeet huomioon ottaen.

Tutustu yritykseen

Löydetään yhdessä paras mahdollinen kuljetusratkaisu!

Ventoniemi Oy palvelee teitä aina ammattitaidolla, laadukkaalla ja toimivalla kalustolla sekä erilaiset kuljetustarpeet huomioon ottaen.