fbpx

Yritys

Ventoniemi – vuosikymmenten kokemus matkanteosta käytössäsi

Ventoniemi Oy on toiminut jo vuodesta 1928 ja tuottaa nykyään linja- ja tilausajoliikenteen henkilökuljetuspalveluja sekä linjaliikenteeseen liittyvää rahdin kuljetusta. Hauhon Liikenteen vahvistamana yhtiönä tarjoamme asiakkaillemme myös monipuolisia matkapaketteja.

Asiakas on aina keskiössä

Ajatuksenamme on, että emme tarjoa pelkkää kuljetuspalvelua, vaan pidämme kokonaisvaltaisesti huolen siitä, että asiakkaidemme matkanteko onnistuu. Toisin sanoen: tuotamme ihmisille elämyksiä!Hoidamme palvelumme yhteisesti sovittujen toimintaohjeiden mukaisesti turvallisesti, luotettavasti ja ystävällisesti asiakkaita palvellen. Olemme sitoutuneet kehittämään yrityksen toimintaa aktiivisesti ja edistyksellisesti. Toteutamme kaikki palvelumme yhteiskunnan ja ympäristön tarpeet huomioon ottaen.

Katso esite

Tavoitteena turvallinen tulevaisuus

Tavoitteenamme on menestyksellinen ja taloudellisesti kannattava toiminta, jolla turvataan laadukas asiakaspalvelu sekä mahdollisuus työllistää alan ammattilaiset.Päätoimipaikkamme sijaitsee Hyvinkäällä, sivutoimipaikamme löytyvät Helsingistä, Riihimäeltä, Tuusulasta ja Mäntsälästä.

Tutustu yrityksemme historiaan