fbpx

Ventoniemen toimitusjohtaja vaihtuu

Ventoniemi Oy:n uusi toimitusjohtaja on 1.4.2021 alkaen Ville Ventoniemi. Ventoniemi on työskennellyt yrityksen palveluksessa eri tehtävissä usean vuoden ajan. Ventoniemen hallitus kiittää Tapio Karosta hänen panoksestaan yhtiön hyväksi. Karosen johdolla yritys on ottanut merkittäviä askeleita linja-autoalan murroksessa. Karonen jatkaa Ventoniemen toiminnassa varatoimitusjohtajana.

Karonen jättää tehtävänsä hyvin ja luottavaisin mielin.

”Olen ylpeä ja kiitollinen, että olen saanut olla omalla panoksellani viemässä nämä mielenkiintoiset ja haasteelliset vuodet yli 90-vuotiasta yhtiötä neljännelle Ventoniemen sukupolvelle. Ville on kasvanut pienestä pitäen Ventoniemen yrittäjähengessä mukana, ja hän on vuosien saatossa näyttänyt tekemisellään sekä asenteellaan erinomaiset vahvuudet myynnissä ja yrityksen toimintojen kehittämisessä.”

”Tiedän Villen tuovan eteenpäin vievää uutta nuorekasta energiaa, jota alati muuttuvassa yritysmaailmassa ja toimintakentällä tarvitaan. Tulen jatkossakin olemaan vahvasti mukana Ventoniemi Oy:n toiminnoissa sekä antamassa tukeni ja osaamiseni Villelle mielenkiintoisessa ja vaativassa tehtävässä.”

Ville Ventoniemi kiittää yrityksen hallitusta ja Tapio Karosta saamastaan tuesta ja ottaa innolla yhtiön johtoonsa.

”On suuri kunnia saada vetovastuu ja päästä viemään yritystä eteenpäin uusin ajatuksin. Meillä on erittäin osaava henkilökunta, pitkäaikaiset ja tyytyväiset asiakkaat sekä toimivat prosessit, joten tämän vankan pohjan päälle on hyvä rakentaa. Haasteellisesta ajankohdasta huolimatta Ventoniemi Oy on vahvimpia ja osaavimpia joukkoliikenneyrityksiä Suomessa ja tulee olemaan sitä myös jatkossa. Ventoniemi Oy:n matka jatkuu luottavaisin mielin ja entistäkin voimallisemmin kohti yrityksen 100-vuoden merkkipaalua.”

Lisätietoja:

Ville Ventoniemi,
Puh. +358 407460102

Taru Ventoniemi-Vanhala, hallituksen puheenjohtaja
Puh. +358 405909009