fbpx

Ventoniemi kuljettaa Jokereita koko kauden!

Ventoniemi Buses toimii Jokereiden virallisena kuljetuskumppanina kaudella 2023-24. Ventoniemen linja-autoissa joukkue matkustaa vieraspeleihin turvallisesti ympäri Suomea.

On mahtavaa tehdä yhteistyötä pitkän kuljetuskokemuksen omaavan kumppanin kanssa. Ventoniemellä on pitkät perinteet joukkueurheilun parista, ja pystymme rauhallisin mielin luottamaan, että matkamme sujuvat laadukkaasti joka paikkaan, sanoo Jokereiden toimitusjohtaja Antti-Jussi Niemi.

Ventoniemellä on innolla lähdetty tekemään yhteistyötä Jokereiden kanssa. Ventoniemi Buses sitoutuu tukemaan helsinkiläisseuran menestystä ja toimii ylpeänä joukkueen virallisena kuljetuskumppanina. Yhteistyön pohjalla on sama arvomaailma, joka pohjautuu intohimoon, sitoutumiseen, osaamiseen ja yhteisöllisyyteen.

-Ventoniemi Buses on tunnettu laadukkaista bussikuljetuspalveluistaan ja ilolla tuomme oman panoksemme myös Jokereiden tueksi. Olemme ylpeitä siitä, että saamme olla mukana Jokereiden matkassa. Joukkueen päättäväisyys ja kova työmoraali kohti menestystä on inspiroivaa ja olemme valmiita tälle matkalle yhdessä, sanoo Ventoniemen toimitusjohtaja Ville Ventoniemi.