fbpx

Ventoniemi kuljettaa SEAGULLS-miehistön kohti kevään pudotuspelejä

Vuosikymmenten kokemuksen omaava Ventoniemi Oy on Seagullsin uusi kuljetuskumppani ja vastaa jatkossa joukkueen kuljetuksista vierasotteluihin. Yritys on toiminut jo vuodesta 1928 ja tuottaa nykyään linja- ja tilausajoliikenteen henkilökuljetuspalveluja sekä linjaliikenteeseen liittyvää rahdin kuljetusta. Ventoniemi Buses on vastannut pitkään mm. Susijengin kuljetuksista ja omaa vahvan kokemuksen urheilujoukkueiden erilaisiin tarpeisiin vastaamisesta.

”Ventoniemen hyvä maine luotettavana perheyrityksenä sekä heidän lukuisat referenssinsä ammattiurheilun saralla olivat tekijöitä, joihin oli helppo nojata uuden kuljetuskumppanin valintapäätöksessä. Tähtäimessä on kestävä ja pitkäaikainen kumppanuus, jota edelleen kehitetään vuosien kuluessa”, kertoo Seagullsin talous- ja hallintojohtaja Aku Perho.

“Seagulls on korisliigan ehdotonta kärkeä ja olemme erittäin innoissamme tästä uudesta yhteistyöstä. Kuljetusten luotettavuus on tärkeässä roolissa valmistautumisessa vieraspeleihin ja tulemme osaltamme varmistamaan matkanteon sujuvuuden kohti menestystä.” Ventoniemi Oy:n toimitusjohtaja Ville Ventoniemi.

Seagulls-miehistö hyppää ensimmäisen kerran Ventoniemen bussin kyytiin tulevana keskiviikkona 6.3. joukkueen suunnatessa Nokialle Korisliigan kärkiotteluun BC Nokiaa vastaan.

Helsinki Seagulls – Stadin kovin korisjengi