fbpx

Partio ja Ventoniemi yhteistyöhön!

Partio on solminut yhteistyösopimuksen Ventoniemi Oy:n kanssa. Yhteistyön myötä Ventoniemi tarjoaa sekä lippukunnille että partiopiireille alennettuja hintoja linja-autoliikenteen tilausajojen vuokrahinnoista.

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry ja Ventoniemi ovat aloittaneet vuoden 2024 loppuun kestävän yhteistyön, jonka myötä lippukunnat ja partiopiirit voivat hyödyntää alennettuja hintoja Ventoniemen tilausajoliikenteen vuokrahinnoista.

Partio on Suomen suurin nuorisojärjestö ja partiota harrastaa Suomessa 65 000 lasta, nuorta ja aikuista. Monia partioelämyksiä koetaan erilaisilla retkillä, tapahtumissa, leireillä ja luonnossa – kun samaan paikkaan kokoontuu suuri joukko partiolaisia, liikkuminen hoituu yleensä linja-autolla.

”Ventoniemi yhteiskunnallisesti vastuullisena toimijana ja liikennekasvattajana haluaa tukea partion kaltaista yleishyödyllistä harrastusta ja mahdollistaa vastuullista liikkumista alennettuun hintaan. Olemme innoissamme siitä, että olemme sopineet yhteistyöstä tahon kanssa, joka vastaa omia vastuullisuusarvojamme perheyhtiönä”, Tony Hiltunen Ventoniemi Oy:ltä kertoo.

Ventoniemi Oy on toiminut vuodesta 1928 ja tuottaa nykyään monipuolisia linja- ja tilausajoliikenteen henkilökuljetuspalveluja.

”Partiossa liikutaan paljon. Siksi onkin hienoa, että olemme löytäneet luotettavan kumppanin kuljettamaan partiolaisia kohti uusia seikkailuja!” Suomen Partiolaisten kumppanuuspäällikkö Sanna Rajala sanoo.

Näin lippukunnat ja piirit voivat hyödyntää alennusta

Lippukunnat ja partiopiirit saavat alennettuja hintoja, kun ne tekevät tarjouspyynnön verkkosivuillamme osoitteessa bussi.fi/tarjouspyynto vähintään kuukausi ennen matkan tekoa.

Tarjouspyynnön yhteydessä tilaajan tulee mainita lisätiedoissa, että kyseessä on yhteistyösopimuksen mukainen partiolaisten kuljetus ja käytettävä alennuskoodia. Alennuskoodi toimitetaan lippukuntien johtokolmikoille suunnatussa uutiskirjeessä.

Ventoniemen myöntämät alennetut hinnat koskevat 1–3:a bussia. Jos bussien tarve on suurempi, hinta kuljetuksille lasketaan tilauskohtaisesti. Alennuksia voi hyödyntää, kun matkaa tehdään Suomessa tai ulkomailla.

Kun tarvittava autokoko määritellään jo tilausvaiheessa, varmistetaan, että matkan hiilijalanjälki jää mahdollisimman pieneksi, kun kuljetuskapasiteetti vastaa todellisia kuljetustarpeita. Tarjouspyyntövaiheessa olisi tärkeä määritellä mahdolliset välipysäkin ja toivotut saapumisajat mahdollisimman tarkasti.

Alennetut hinnat ovat voimassa 31. joulukuuta 2024 asti.