fbpx

Hamina Tattoo 2020 kutsuu nauttimaan sotilasmarsseista pe 7.8.2020.

Näe ja koe maailman sotilassoittokuntien parhaimmisto Hamina Tattoo -festivaaleilla ensi kesänä. Hauhon Liikenne järjestää retken perjantaina 7.8. kello 14 järjestettävään värikkääseen marssishow-esitykseen historiallisella Hamina Bastioni tapahtuma-areenalla.

Marssishow’ssa pääset nauttimaan niin kotimaisten kuin ulkomaisten sotilassoittokuntien näyttävistä kuviomarssiesityksistä sekä taidokkaasta soitosta, unohtamatta upeiden uniformujen väriloistoa!

Sotilasorkestereita 8 maasta

Vaikuttavassa orkesterikattauksessa on esiintyjiä neljältä eri mantereelta ja kahdeksasta eri maasta. Haminaan saapuvat Japanin itsepuolustusvoimien koillinen soittokunta, Ranskan maavoimien vaskiyhtye Lillen kaupungista, Liettuan asevoimien edustussoittokunta, USA:n ilmavoimien Euroopan soittokunta ja ensimmäistä kertaa myös Irlannin puolustusvoimien edustussoittokunta.

Säkkipillejä ja afrikkalaisia rytmejä

Aivan toisenlaista sointimaailmaa tulee edustamaan Kanadan kuninkaallisen ratsupoliisin säkkipilliorkesteri, joka esiintyy 40 soittajan ja tanssijan vahvuudella punaisissa takeissaan. Viimeisenä Haminaan saapuvista kansainvälisistä vieraista varmistui ensi vuonna 30-vuotista itsenäisyyttään juhliva Namibia. Namibian valtion edustusryhmä saapuu Namibian Kulttuuri- ja opetusministeriön edustajina ja luvassa on esitys, jossa afrikkalainen tanssitraditio erityisesti korostuu.

Suomen puolustusvoimia tapahtumassa edustavat Kaartin soittokunta Helsingistä sekä Puolustusvoimien varusmiessoittokunta Parolannummelta.

Nauti esityksistä katetussa pääkatsomossa

Pääset matkassamme mukavasti nauttimaan 30-vuotisjuhliaan viettävän Hamina Tattoo -festivaalin ehdottomasta kruunusta Hamina Bastionissa. Tapahtuma-areena sijaitsee lähes 300-vuotiaan linnoituksen vallien suojassa. Paikat on varattu meille pääkatsomosta, joka on katettu ja nouseva. Show alkaa kello 14 ja kestää noin 2 tuntia, ei väliaikaa.

Menomatkalla nautimme puolilta päivin Kotkassa Lounashuone Eaglen maittavan lounaan.