fbpx

Suuret Taidetmatkat ry luottaa Ventoniemeen kotimaan kuljetuksissa

Ventoniemi on hoitanut Suuret Taidematkat ry:n bussikuljetukset kotimaan kohteisiin jo kolmen vuoden ajan. Asiakkaalta kehuja saavat mm. luotettavuus, monipuolinen kalusto ja mukavat kuskit.

Kotimaastakin löytyy kiinnostavia kohteita maailmanmatkaajille

Suuret Taidematkat ry on taiteesta ja kulttuurista kiinnostuneiden perustama yhdistys, joka on avoin kaikille. Yhdistys järjestää opastettuja matkoja taidehistoriallisesti tärkeisiin kohteisiin, sekä suuriin maailmankaupunkeihin että kotimaan näyttelyihin ja nähtävyyksiin. Tutuksi ovat vuosien varrella tulleet mm. Wien, Varsova, Milano, Riika ja New York.

”Teemme kotimaan matkoja kuutisen kappaletta vuodessa. Pääasiassa ne ovat päivämatkoja, mutta joskus yön ylikin. Parina viime vuotena olemme käyttäneet yksinomaan Ventoniemeä ja näin uskoisin jatkuvan”, kertoo taidehistorioitsija Eeva Väänänen Suuret Taidematkat ry:stä.

Viimeisin Ventoniemen kanssa toteutettu matka suuntautui tunnelmalliseen Fiskarsiin, jossa retkelle osallistujat ihastelivat hienoa miljöötä sekä tutustuivat näyttelyihin, putiikkeihin ja ravintoloihin.

Ventoniemeen voi luottaa aina

Suuret Taidematkat huolehtii itse matkojen sisällön suunnittelusta, ja Ventoniemi toteuttaa kuljetukset luotettavasti sovitun aikataulun mukaan. Sopivan kokoinen bussi löytyy aina, oli matkalle osallistujia sitten enemmän tai vähemmän.

”Ryhmiemme koko vaihtelee alle 30:stä 40–50:een. Usein varaan ensin pienemmän bussin ja pyydän sitten kuitenkin vaihtamaan isompaan. On mukavaa, että matkustajille saa oikean kokoisen bussin, ettei jää turhaan tyhjiä paikkoja. Ventoniemen kalusto on myös aina siisti, ja sillä on merkitystä matkustusmukavuuden kannalta”, Väänänen sanoo.

”Ventoniemen kanssa toimiessamme tiedämme, että bussi on aina paikalla ajoissa ja kuski tietää, minne olemme menossa. Yhteistyö on sujuvaa tilauksesta lähtien. Näiden vuosien aikana on ollut vain kerran pientä moitittavaa, ja sekin kompensoitiin erittäin kauniisti. Kaikki on hoidettu hienosti”, Väänänen kertoo.

Kuljettajan ystävällisyys heijastuu koko matkaan

Maailmalla paljon matkanneina Suurten Taidematkojen osallistujat tietävät, että bussin kuljettajilla on tärkeä rooli palvelun laadussa, ja että kuskien palvelualttiudessa on suuriakin eroja.

”Matkoilla paljon on kiinni kuskin persoonasta, sillä se heijastuu muuhunkin. Joskus ulkomailla olemme saaneet kuskeiksi tosi yrmyjä tyyppejä, ja se on aina ikävää. Ventoniemellä tästä ei ole pelkoa, vaan kaikki kuljettajat ovat olleet mukavia. Meillä on luottokuski, joka tuntee reitit eikä kuljetuksissa tule koskaan ongelmia”, Väänänen toteaa.

”Matkoille osallistujien tyytyväisyydestä kertoo myös se, että heiltä ei ole tullut mitään negatiivista palautetta Ventoniemen kuljetuksista. Päinvastoin, hyvin moni kiittää kuskia hyvästä ajosta.”

”Ventoniemen kuljetukset ovat olleet kaikin puolin sujuvia operaatioita. Olemme olleet täysin tyytyväisiä ja jatkamme yhteistyötä tästä eteenpäinkin”, Väänänen kiteyttää.