fbpx

Studiosus Reisen

Ventoniemi sai 2022 kesällä tarjouksen saksalaiselta matkanjärjestäjältä. Studiosus Reisenin Michaela Tedsen halusi tietää miten onnistuisi kuljettamisen järjestäminen 1250 hengen seurueelle lokakuussa.

“Valmistelu sujui loistavasti ja myyntitiimi oli avulias. Oli erittäin oivaltavaa ehdottaa 1250 hengen seurueelle 40 bussia yhdeltä ja samalta yhtiöltä” – Michaela kommentoi.

Kyseinen tapahtuma oli thaimaalaisen vakuutusyhtiön palkintogaala, joka järjestetään tasaisin väliajoin eri maissa yhtiön henkilökunnalle. Tapahtuma kesti maanantaista lauantaihin ympäri Helsinkiä. Kokonaisuudessaan tapahtumassa käytettiin yli 40 ajoneuvoa; linja-autoja, VIP Sprinttereitä ja limusiinia. Koko kalusto oli Ventoniemen omaa.

Tämän operaation koko oli poikkeuksellinen jopa pohjoismaisella tasolla ja suurin ajotilaus Suomessa. Tapahtuman skaalaa kuvaa hyvin esimerkiksi nämä luvut. Tapahtuman aikana käytettiin yli 40 ajoneuvoa, jaettiin yli 10.000 vesipulloa, 1300 Marimekon sateenvarjoa ja ajettiin kuusi päivää kahdessa vuorossa.

“Voimme 100-prosenttisesti suositella Ventoniemeä tämän kaltaisiin ja muihinkin ison skaalan kuljetustarpeisiin” -Michaela vahvistaa.

Tarjoamme vaihteleviin tarpeisiin kuljetuskokonaisuuksia ja jos olet epävarma, soita ja keskustellaan asiasta lisää. Autamme mielellämme kuljetustarpeidenne kanssa.