Väinö-bussi

Väinö vie – Väinö tuo

Hyvinkää–Helsinki–Hyvinkää

Väinö-bussin uudet aikataulut ovat astuneet voimaan 11.1.2021 alkaen. Väinö-bussi tarkoittaa Ventoniemen Hyvinkää—Helsinki—Hyvinkää-bussilinjaa. Väinö-bussillä voit matkustaa aina edullisella kertalipulla ja tarjolla on myös säästö- tai joustolippu, jolloin matkustaminen tulee entistä halvemmaksi. Yhdistelmälippu puolestaan sisältää myös paikallisbussimatkan ja siitäkin on saatavilla säästö- ja joustolippu paljon matkustaville. Valitse oma lippumuotosi ja nauti huolettomasta menosta!

Turvallista matkaa Ventsikan kyydissä!

Katso tarkemmat Väinön reitit ja aikataulut tästä

Väinö-bussilla Hyvinkäältä Helsinkiin ja takaisin

Tasainen vuorotarjonta aamusta iltaan tuo ja vie sopivasti sekä joustavasti Helsinkiin ja Helsingistä, mahdollistaen edullisen yksittäismatkustuksen lisäksi vieläkin edullisemman ja luotettavan työmatkaliikkumisen.Lähdöt myös Monnista, jotka ajavat Paavolan kautta, joten matkustaminen onnistuu mukavasti Helsinkiin ja takaisin yhdellä istumisella ilman lisämaksuja tai auton vaihtamisia.

Katso aikataulut Laatulupauksemme

PayIQ Tickets -lippusovellus

Ventoniemen ajamiin Hyvinkään ja Helsingin välisiin vuoroihin on nyt myynnissä käteviä mobiililippuja! Lataa PayIQ Tickets -lippusovellus älypuhelimeesi ja osta lippu vaikka heti!